Prečítajte si nápady Globus 21332

Kód: 12491410077
€230,93 / ks €192,44 bez DPH
3 dny
Môžeme doručiť do:
6.5.2024
Možnosti doručenia

Detailné informácie

Podrobný popis

LEGO Ideas Globus 21332

Séria: Lego Ideas Kód výrobcu: 21332 Motív: Globus Vekové rozpätie: 18 Počet prvkov [ks]: 2585

Referenčné číslo: 465036

Kam chceš ísť dnes? Naplánujte si ďalšiu cestu pri stavaní modelu Globus (21332). Tento zberateľský model vyrobený fanúšikom a vyvinutý tímom LEGO Ideas obsahuje rotujúcu retro zemeguľu vyrobenú z prvkov LEGO Technic. Jeho povrch zdobia svietiace dlaždice s názvami kontinentov a oceánov. Môžete tiež postaviť ikony pomocou lode a kompasu a ozdobiť celok znakom s nápisom „Zem“. Tento očarujúci model bude úžasnou ozdobou každej domácnosti alebo kancelárie.

Cestujte bez opustenia domova

Cesta s 2 585 kusmi začína jednou kockou – a ilustrované pokyny vás prevedú každým krokom dobrodružstva. Tento zberateľský model je skvelým darčekom pre každého cestovateľského nadšenca.

Odložte svoj smartfón, otvorte krabicu a relaxujte

Vitajte vo svete LEGO súprav pre dospelých - zóne oddychu a sústredeného, kreatívneho tvorenia vlastnými rukami. Od divov sveta po kúzlo kina, popkultúrne ikony a oveľa viac – pre každého je tu vhodná súprava.

- Otočný model zemegule na dekoráciu - Preskúmajte svet stavaním súpravy Globus (21332), detailnej retro repliky zemegule LEGO Ideas.

- Autentický rotačný pohyb - zemeguľa je vyrobená z dvoch typov častí LEGO: prvky LEGO Technic tvoria klasickú rotujúcu os a kocky LEGO System dávajú zemeguli guľovitý tvar.

- Svietiace dekorácie v tme - rozžiarte miestnosť dlaždicami s potlačou názvov kontinentov a oceánov.

Ikony zostaviteľnej lode a kompasu – Postavte si loď v retro štýle a kompas, ktorý môžete pripevniť na zemeguľu, plus znak „Zem“, ktorý môžete zobraziť na stojane.

- Tip na darček pre dospelých - urobte darček alebo dajte glóbus s 2 585 LEGO dielikmi inému fanúšikovi cestovania, geografie, umenia alebo dekorácií na narodeniny, sviatky alebo ako prekvapenie.

- DIY dekorácia do domácnosti alebo kancelárie - tento zberateľský model meria cez 40 cm na výšku, 30 cm na šírku a 26 cm do hĺbky.

- Podrobné pokyny - Súčasťou je ilustrovaná brožúrka s informáciami o vynálezcovi modelu fanúšika a dizajnéroch LEGO, ktorí na ňom pracovali. Obsahuje tiež ilustrované pokyny, ktoré vám pomôžu vybudovať si čas na oddych.

LEGO Fan Choice – Táto stavebnica pre dospelých je súčasťou série modelov LEGO Ideas vyrobených fanúšikmi, o ktorých hlasovali fanúšikovia LEGO a ktoré vyrába LEGO Group.

Prémiová kvalita bez kompromisov – kocky LEGO spĺňajú prísne priemyselné štandardy kvality už od roku 1958. Vďaka tomu sa ľahko spájajú a dobre držia.

- Bezpečnosť zaručená - LEGO kúsky padajú, zahrievajú, drvia, krútia a starostlivo testujú mnohými inými spôsobmi. Vďaka tomu si môžete byť istí, že spĺňajú prísne globálne bezpečnostné normy.

POZNÁMKA: Výrobok nie je určený pre deti do 3 rokov.

Séria: Lego Ideas Kód výrobcu: 21332 Motív: Globus Vekové rozpätie: 18 Priložená dokumentácia: Návod na použitie v poľštine Stav produktu: Nehodí sa Pohlavie: Chlapec Dievča Počet prvkov [ks]: 2585 Počet figúrok [ks]: 0 Napájanie: Nedá sa použiť Vrátane batérie: Nie

No-AGO-12150153844

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole:

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole: