10 najobľúbenejších hračiek pre chlapcov

Akú hračku kúpiť pre chlapca? Zdá sa, že neexistuje ľahšia otázka, ale mnoho rodičov sa s výberom vhodného darčeka natrápi viac než dosť.

Nie každé dieťa, najmä to malé, dokáže presne definovať svoje priania, ale my vieme, že nič nespraví rodičovi väčšiu radosť ako úsmev na tvári a rozžiarené očká jeho milovaného dieťaťa. Ak práve riešite dilemu, aký darček kúpiť pre malého nezbedníka, inšpirujte sa TOP najobľúbenejšími chlapčenskými hračkami.

Samozrejme, že existuje veľa hračiek pre staršie a mladšie deti. Samozrejme, že existujú chlapci, ktorí dávajú prednosť ďalekohľadu pred autom. Ale jasnú odpoveď na otázku, čo je najlepší darček pre chlapcov, doteraz nikto nikde nedal. Preto pri výbere chlapčenskej hračky zohľadnite skutočnosť, že každé dieťa a teda aj každý chlapec je iný. Pri kúpe darčeka pre chlapca je rozhodujúci nielen vek, ale najmä pri starších deťoch berte do úvahy aj preferencie a záľuby dieťaťa, pre ktoré je darček určený.

Detský kovový fúrik 

Krásny fúrik pre malých záhradníkov. Deti od 2 rokov majú radosť z pomáhania, keď sa dá pritom niečo tlačiť. Vhodné hlavne pre chlapcov, ktorí videli ocka alebo iných dospelých narábať s fúrikom. Deti zbožňujú napodobňovať dospelých.

KÚPIŤ Detský kovový fúrik >>>

226421_plechovy-furik-82x42x35cm-modra

Šľapací traktor s vlečkou 

Detský šliapací traktor s pedálmi a vlečkou má realistický dizajn a poteší všetkých malých traktoristov. Traktor je vybavený pohodlným sedadlom, reťazovým pohonom, klaksónom na volante a otvárateľnou prednou kapotou. Vlečka sa dá jednoducho odpojiť.

Šľapací traktor >>>

228011-1_sliapaci-traktor-s-nakladacom

 

Detská bicia súprava so stoličkou 

Bicia súprava so stoličkou od talianskeho výrobcu je splneným snom všetkých malých bubeníkov.Bubny vydávajú realistický zvuk. Odporúčame pre deti, ktoré už niekde videli bubeníka alebo bubon (alebo im na internete nájdite v rozprávke) a uvidíte, že hneď budú vedieť, čo robiť.

 

Bicia súpravu >>>

 

219800_bontempi-detska-bicia-suprava

 

Detská motorová píla 

Detská motorová píla je mini replikou ozajstnej motorovej píly, vydáva realistické zvuky pílenia, svieti a reťaz sa pohybuje. Pílu naštartujete stlačením gombíka a podržaním tlačidla na rukoväti aktivujete reťaz, ktorá je vyrobená z guľôčok, takže dieťatko sa pri hre v žiadnom prípade neporaní.

 

KÚPIŤ Detskú pílu >>>

131252_teddies-pila-motorova-retazova-naradie-42-cm

 

 

Mega blocks hrací stolík

MegaBloks stolík s 30 kockami a 2 autami poteší všetkých chlapcov od 1 roka. Stolík obsahuje úložný priestor na kocky a jeho rozmery sú 60*40,5*13,5 cm. MegaBloks stavebnica so stolíkom zabaví malých stavbárov dlhú dobu.

 

Balančné odrážadlo Kinderkraft Uniq

Cvičný bicykel bez pedálov Kinderkraft pre deti od 1,5 roka poteší všetkých malých pretekárov, ktorí chcú objavovať svet na dvoch kolesách. Ak chcete, aby vaše dieťatko trávilo voľný čas aktívnym spôsobom, balančné odrážadlo Kinderkraft je správnou voľbou. Deťom prináša potešenie z jazdy a športové aktivity.

 

KÚPIŤ Odrážadlo >>>

 

163250-11_kinderkraft-odrazadlo-uniq-turquoise

 

Detský bicykel 

Chlapčenský bicykel s motívom obľúbenej rozprávky Cars očarí všetkých malých nezbedníkov. Výška sedadla i riadidiel je nastaviteľná, a tak si deti jazdu na tomto modernom bicykli budú užívať niekoľko sezón. Pomocné kolieska na zadnom kolese, sa dajú neskôr jednoducho demontovať. 

219719-1_bicykel-disney-cars-10

 

KÚPIŤ Bicykel Cars >>>

Autodráha carrera First

Autodráha Carrera FIRST je určená najmenším deťom. Akonáhle rozbalíte krabicu s logom Carrera, rozprúdi sa Vaša závodnícka krv na najvyššie otáčky a je jedno na akom okruhu a s akým autom budete zrovna pretekať.130043_autodraha-carrera-first-cars-power-duell-2-4-m

KÚPIŤ Autodráhu >>>