Rozprávkové hračky - veľké prekvapenie pod stromčekom

Neviete, akú hračku pre vášho drobčeka kúpiť? Vyberte mu rozprávkové hračky. Rozprávky sú neodmysliteľnou súčasťou života detí, a preto sú rozprávkové hračky ideálnym darčekom na Vianoce.

Rozprávky sú neodmysliteľnou súčasťou života detí, a preto sú rozprávkové hračky ideálnym darčekom na Vianoce.

Neviete, akú hračku pre vášho drobčeka kúpiť? Vyberte mu rozprávkové hračky. Každé dieťa miluje rozprávky, pretože rozprávka a hra, sú dve veci, ktoré sa tak výrazne spájajú s detským svetom. Rozprávkové hračky pomáhajú deťom preniesť sa do sveta fantázie, prežívať príbeh s rozprávkovým hrdinom, stotožniť sa s ním.  

Prečo dieťa potrebuje rozprávkové hračky?

  • S rozprávkou sa dieťa stretáva od útleho veku.
  • Počas hry sa deti učia snívať, rozvíjajú si figuratívne myslenie a hmatovú citlivosť.
  • Rozprávkové hračky prenášajú dieťa do sveta kúziel.
  • Podnecujú fantáziu dieťaťa.
  • Pomáhajú rozvíjať kreatívne sklony dieťaťa.
  • S rozprávkovými hračkami deti prežívajú príbeh svojho rozprávkového hrdinu intenzívnejšie. Rozprávajú sa s ním, zverujú sa mu so svojimi obavami i túžbami. Dieťa sa stotožňuje s hrdinom.
  • Rozprávkové hračky prispievajú k rozvoju reči a rozširovaniu slovnej zásoby.

Aké rozprávkové hračky potešia deti?

Ak má vaše dieťa obľúbenú rozprávku, vyberte mu rozprávkové hračky s jeho obľúbeným rozprávkovým hrdinom.

Hračky Frozen

Ktoré dievčatko by netúžilo byť princeznou? Tento sen vašej malej princeznej môžete splniť. Rozprávkové hračky s motívom populárnej rozprávky Frozen – Ľadové kráľovstvo potešia všetky malé dievčatká. Princezné Elza a Anna sa stanú spoločníčkami vášho dievčatka napríklad pri vození bábiky v kočiariku, pri kolobežkovaní či bicyklovaní. Vaša malá princezná sa rada parádi? Potešte ju kozmetickým stolíkom Frozen.

221489_hasbro-frozen-ll--babika-anna-spievajuca

Hračky Cars

Prežiť jazdu v rýchlom aute alebo stať sa víťazom Formule 1 bude môcť každý malý pretekár s hračkami s populárneho seriálu Cars – Autá.  Kolobežka, detský stan či dáždnik  s animovaným motívom Autá sú výborným tipom na darček pre chlapcov. A prežívať príbehy veselých kamarátov Cars bude môcť váš malý pretekár každý deň.

225371_mondo-skakacia-lopta-kangaroo-cars-50cm

Chcete pre vášho malého pretekára pripraviť pod vianočným stromčekom veľké prekvapenie? Stolík so stoličkami Cars s Bleskom McQueenom a ďalšími pretekármi vyrazí dych a poteší všetkých nadšencov rýchlych áut a rozprávky Autá.

Rozprávkové hračky Máša a medveď

Nezbedná Máša si získala srdcia detí po celom svete. Veselé dievčatko a jej kamarát medveď potešia rovnako dievčatá aj chlapcov.  Pod stromčekom rozžiari detské očká napríklad SmobyTrojkolka Máša a medveď.

139037_bino-masa-a--medved-kocky-12

Hračky Krtko

Kto by nemal rád milého Krtka v nohaviciach na trakoch? Dajte vášmu drobčekovi príležitosť prežívať veselé dobrodružstvá s Krtkom a jeho kamarátmi. Najmenšie detičky sa potešia vláčiku, starším vyčaríte úsmev napríklad stanom či rozprávkovou pohovkou.

Roztomilá pohovka s obrázkom obľúbeného Krtka premení izbičku vášho dieťatka na detskú izbu snov. Mäkká výplň a príjemný materiál poťahu zaistí vášmu drobčekovi dokonalé pohodlie. Mať vlastné gauč, to už niečo znamená.

223217_krtko-maxi-110cm

Doprajte vášmu dieťaťu pohodlné a veselé sedenie, pretože aj tým dokážete, ako veľmi vám na ňom záleží.

Detská izba ako z rozprávky

Príbehy svojich obľúbených rozprávkových hrdinov môže vaše dieťatko intenzívne prežívať vo svojej izbičke. Premeňte detskú izbu na rozprávku a darujte vášmu dieťatku ten najkrajší vianočný darček.


Plyšové rozprávkové hračky

Plyšovou hračkou potešíte malých aj veľkých. Veď ktoré dieťa sa rado nemazná. Plyšové hračky s obľúbenou rozprávkovou postavičkou zaručene vykúzlia úsmev na detskej tváričke. Krtko, Olaf, Macko Pooh či Mickey s Minnie čakajú na svojich nových kamarátov.

 

Veríme, že rozprávkové hračky boli pre vás tou správnou inšpiráciou a vám sa podarí vytvoriť pre vaše dieťatko tie najkrajšie rozprávkové Vianoce.