Czuczu Spatial Puzzle Kosmos 490395

Kód: 11477400939
€15,82 / ks €13,18 bez DPH
3 dny
Môžeme doručiť do:
7.5.2024
Možnosti doručenia

Detailné informácie

Podrobný popis

CzuCzu Vesmírna skladačka Kosmos 490395

Pozor na priestor! Púšťam sa do tvojho dobývania! Zažite vesmírne dobrodružstvo so svojím batoľaťom už dnes. A to všetko vďaka čarovnej sade "CzuCzu. Vesmírne puzzle. Kosmos 2+".

Krásne a dômyselne vytvorené puzzle je malým umeleckým dielom. Kozmos v 3D určite poteší nielen batoľa, ale aj jeho rodiča. Puzzle obsahuje 20 dielikov na zloženie a 8 figúrok vesmírnych astronautov. Je to skvelá ponuka na spoznávanie vesmíru – kozmu či sústavy planét. A to všetko prostredníctvom hry, ktorá všetky deti veľmi silno priťahuje. Hračka je určená pre dvojročné deti a pre túto detskú vekovú kategóriu je určite vhodnou formou spoznávania sveta. Aj staršie dieťa sa k nej bude rado vracať.

„CzuCzu“ svojimi hádankami buduje vedomostnú základňu pre najmenších, ktorá nezostane nepovšimnutá ani v neskorších ročníkoch ani v škole. Hádanky sú nielen zábavou, ale predovšetkým rozvojom fantázie, vnímavosti, schopnosti spájať fakty a rozširovať vedomosti. A tieto deti sú pohltené celou svojou bytosťou. Je to tiež tréning pamäti a obratnosti pre malé ručičky.

Puzzle je farebné a postavičky majú vzhľad, ktorý pozitívne vplýva na bábätko. Vydajte sa so svojím drobcom do vesmíru a objavte spolu jeho tajomstvá. Hovorte o slnku, mesiaci, planétach. Nechajte puzzle, ktoré vám pomôže vytvoriť farebné príbehy o dobrodružstvách ich výnimočných hrdinov.

Ako viete, detská fantázia nemá hraníc. Zdá sa, že „CzuCzu“ to veľmi dobre vie a vytvára vývojové hračky, ktoré rastú s batoľaťom a inšpirujú k znovuobjaveniu radosti z hry a rozvíjania vedomostí o svete.

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole:

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole: