Odrážadlo pre najmenších, dopravný prostriedok a hračka v jednom

Odrážadlá patria často k prvým dopravným prostriedkom najmenších detí a umožňujú im spoznávať svet novým, doposiaľ nepoznaným spôsobom.  

Vaše dieťatko rýchlo rastie. Z malého bábätka sa vyvíja krásna ľudská bytôstka, ktorá je nesmierne zvedavá a rada spoznáva a tiež skúša nové veci. Pre zdravý fyzický i psychický vývoj, potrebuje každé dieťa pohyb. Pobyt na čerstvom vzduchu si deti viac užívajú na prvých vlastných dopravných prostriedkoch, ktorými sú odstrkávadlá, ktoré skôr poznáme ako odrážadlá. Vďaka svojmu praktickému využitiu, kvalitným materiálom, pestrým farbám s obľúbenými rozprávkovými postavičkami si získali pozornosť rodičov i detí. Pre túto detskú hračku je typická ľahká manipulácia a často tiež hudobné alebo svetelné efekty, ktoré vzbudzujú záujem najmenších detí.

Odrážadlá pre deti od 6 mesiacov

Pre deti od 6 mesiacov vyberajte odrážadlo s ochrannými bezpečnostnými prvkami, ako sú ochranné madlo a bezpečnostné zapínanie. V tomto období odrážadlo skôr poslúži ako náhrada za kočík. Dieťatko v novom dopravnom prostriedku môžete povoziť doma a v peknom počasí aj vonku. Vodiaca rukoväť pre rodiča umožňuje jednoduchú a pohodlnú manipuláciu s touto praktickou hračkou.  

Odrážadlá s hudobnými a svetelnými efektmi sú u malých detí obľúbené. Veselé melódie a farebné svetielka menia odrážadlo na príťažlivú detskú hračku, s ktorou sa dieťa zabaví a prehrá dlhý čas. Najmä v nepriaznivom počasí, ktoré nedovoľuje tráviť čas s dieťatkom vonku, oceníte kombináciu odrážadla a hojdačky v jednom a získate tak pre dieťa peknú a zaujímavú hojdačku. Podstavec na hojdanie umožňuje bezpečné hojdanie, ktoré je u detí veľmi obľúbené.

Odrážadlá pre najmenších sú vyrábané s veľkým dôrazom na bezpečnosť detí. Majú ochranné madlo a bezpečnostné zapínanie, ktoré ochránia dieťa pred vypadnutím. Pre pohodlie dieťatka sú často vybavené opierkou nožičiek. Ako dieťatko rastie, jednotlivé bezpečnostné prvky jednoducho demontujete, aby si jazdu mohlo dieťa užívať samo. A tak hračka poslúži deťom dlhú dobu v interiéri i exteriéri.

Odrážadlá pre deti od 1 roka

Odrážadlá pre deti od 1 roka sú stabilné vďaka 4 kolieskam a dieťatko nie je ešte nútené naučiť sa držať pri jazde rovnováhu. Sedadlá sú dostatočne pohodlné aj pre dlhšiu jazdu a ich výška je prispôsobená najmenším deťom. Opierka na sedadle poslúži dieťatku aj ako opora pri prvých neistých krokoch. Akonáhle sa dokáže dieťatko odrážať nohami a autíčko či motorku samo ovládať, užíva si radosť z jazdy. Vďaka malým rozmerom nič nebráni jazde dieťaťa i v interiéri.

Bezpečnosť detí zabezpečujú oblé hrany a kvalitné materiály s bezpečných a zdravotne neškodných materiálov ako i bezpečnostný systém, ktorý zabráni prevráteniu dieťaťa pri hre a pohybe. Sedadlo na autíčkach je často otvárateľné a dieťatko si môže zobrať svoje poklady kdekoľvek so sebou. Dojem skutočnej jazdy a radosť detí umocníte kúpou odrážadla s volantom, ktorý je vybavený klaksónom.

Odrážadlá nie sú len detské dopravné prostriedky sú to tiež pekné hračky, ktoré poskytujú množstvo podnetov pre pohyb detí i rozvoj detskej fantázie.

V našom obchode si môžete vybrať odrážadlá pre dievčatá a chlapcov v rôznych farbách a prevedeniach, ako autíčko, lietadlo, vláčik, motorka dokonca traktor s vlečkou, ktorý urobí radosť najmä malým pomocníkom.

226892_polesie-didakticka-trojkolka-s-prislusenstvom

 

Hračka a zároveň prvý športový prostriedok 

Detské odrážadlá sú hračkou a zároveň prvým športovým prostriedkom, ktorý podporuje rozvoj pohybových aktivít dieťaťa. Odstrkovaním si dieťa posilňuje svalstvo na nohách, pri manipulácii s hračkou i volantom či riadidlami na detskej motorke si rozvíja koordináciu pohybov, zosúlaďuje pohyb rúk a nôh. Jazdou na odstrkovadle si dieťatko užíva radosť z pohybu a počas jazdy spoznáva a vníma okolitý svet novým, pre dieťaťa doposiaľ nepoznaným pohľadom. U dieťatka už od útleho veku budujete pozitívny vzťah k športu.

Odrážadlom pre najmenšie deti získate nielen prvý dopravný prostriedok, ktorý je bezpečný a praktický zároveň, ale aj krásnu kvalitnú hračku, ktorá poskytuje deťom množstvo rôznych podnetov. Ak rozmýšľate nad darčekom, odrážadlom dieťatko určite potešíte.

Vyberte si z našej skutočne pestrej ponuky odstrkovadlá, odrážacie autíčka, odrážadlá motorky či odrážadlá pre najmenšie deti s vodiacou rukoväťou kvalitných a overených značiek ako Smoby, Big, Little Tikes, Kindekraft a iné.

163241-11_kinderkraft-odrazadlo-uniq-honey

 Pozrieť ponuku trojkoliek a odrážadiel