Trefl Puzzle 4in1 králičie bing 34357

Kód: 11968840167
€11,23 / ks €9,36 bez DPH
3 dny
Môžeme doručiť do:
10.5.2024
Možnosti doručenia

Detailné informácie

Podrobný popis

Trefl puzzle 4v1 zajačik 34357

Trefl Puzzle Rabbit Bing 71 prvkov Happy Bing Day

Takmer každý má rád hádanky. Je to stará hra, ktorá si stále získava nových obdivovateľov. Umožňuje vám stráviť príjemný večer doma v tichu alebo s rodinou. S niekoľkými puzzle krabicami na sklade sa nikdy nebudete nudiť.

Krabička obsahuje 71 dielikov puzzle, z ktorých je možné vytvoriť obrázky králika Binga . Skladanie puzzle zlepšuje koncentráciu, umožňuje osvojiť si trpezlivosť a podnecuje priestorovú predstavivosť. Z tohto dôvodu sú ideálne na doplnenie police každého, kto si chce zachovať bystrú myseľ.

Vlastnosti produktu:

  • Puzzle verzia 71 prvkov
  • Krásne obrázky králika Binga
  • Vysokokvalitné materiály, kalandrovaný papier odrážajúci svetlo
  • Celé je to natreté ekologickými potravinárskymi farbami

Puzzle sú osvedčeným darčekom pre každého v každom veku.

Trefl SA je jednou z dominantných spoločností navrhujúcich puzzle na našom kontinente. Aj u nás patrí medzi popredné firmy zaoberajúce sa výrobou spoločenských hier. Trefl od svojho založenia vytvára svoje produkty s ohľadom na deti, dospievajúcich a dospelých, aby ich čas bol plný kreativity, zábavy a zaujímavých hier o víťazstvo! Interakcia, smiech a tímové riešenie hádaniek sú len niektoré z príkladov zábavy s používaním ich produktov. Každá zo spoločenských hier či hlavolamov je vyrobená z tých najkvalitnejších surovín, bez nebezpečných a toxických prísad, aby boli bezpečné pre každého, kto siahne po tradičných hrách.

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole:

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole: