Tobi 2 Smartwatch Sledovanie fotoaparátu 659140

Kód: 11501534603
€71,50 / ks €59,58 bez DPH
3 dny
Môžeme doručiť do:
6.5.2024
Možnosti doručenia

Detailné informácie

Podrobný popis

MGA - LITTLE TIKES

TOBI 2 SMARTWATCH FIALOVÁ - FIALOVÁ

ROBOT 2v1 SMARTWATCH

PAMÄŤ DVA KAMERY

659 140

NOVINKA

TV REKLAMA

Zvýšte úroveň inteligentných hodiniek svojho dieťaťa pomocou inteligentných hodiniek Tobi 2 Robot! Hrajte priame hry s inými inteligentnými hodinkami Tobi 2, zažite pokročilú grafiku a fotografujte pomocou selfie fotoaparátu s aktivovaným pohybom. Vyniknite vďaka cool náramku a LED svetlám, ktoré osvetľujú chladný, priehľadný obal. Dva vstavané fotoaparáty natáčajú videá a robia selfie. Prispôsobte fotografie pomocou ozdobných nálepiek a rámov. Okrem toho môžete uložiť až 3000 fotografií s rozlíšením 640 x 480 pixelov alebo 30 minút videa s rozlíšením 320 x 240 pixelov.

Inteligentné hodinky Tobi 2 Robot prinútia deti pohybovať sa a smiať sa vďaka vstavanému krokomeru, tanečnej hre a hre Walk n 'Wonder s rozšírenou realitou. Deti si môžu vybrať z rôznych hier zameraných na myslenie, zručnosti a fitness, aby získali odmeny a odomkli ďalšie funkcie pre ešte viac zábavy.

Robotické inteligentné hodinky Tobi 2 majú toľko osobností, hovoria bláboly, chichotajú sa a prechádzajú cez 100 fráz. Tento skvelý darček pre špeciálnu príležitosť alebo narodeninový darček obsahuje kalkulačku, stopky, časovač, budík, kalendár, pripomienky a viac ako 50 ciferníkov. Použite rodičovskú kontrolu na nastavenie časového limitu obrazovky a schválenie bezdrôtových pripojení.

Vybavený dotykovým displejom vhodným pre deti, vstavanou nabíjateľnou batériou a káblom micro-USB na nabíjanie, ako aj prenos fotografií a videí do počítača.

Robot Smartwatch Tobi 2 odolný voči striekajúcej vode udrží deti učenie, zábavu a aktivitu.

Budúcnosť detských inteligentných hodiniek začína inteligentnými hodinkami Tobi Robot! Je čas, Tobi!

Rozmer balenia: 27,5x14x7cm.

Vek od 6 rokov.

SPOLOČNOSŤ ORIGINÁLNYCH HRAČIEK:

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole:

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole: