Technic Porsche 911 RSR 42096

Kód: 11570057139
€187,68 / ks €156,40 bez DPH
3 dny
Môžeme doručiť do:
9.5.2024
Možnosti doručenia

Detailné informácie

Podrobný popis

LEGO Technic 42096 - Porsche 911 RSR

Súprava je z výroby NOVÁ a ZATVORENÁ.

PERFEKTNÉ NA DARČEK ALEBO PRE ZBERATEĽA.

Postav si majstrovské inžinierske dielo so súpravou LEGO® Technic 42096 Porsche 911 RSR. Táto autentická replika, vyvinutá v spolupráci s Porsche, ukazuje majestátny vzhľad a ostrú siluetu superauta s aerodynamickými detailmi, ako je zadný spojler s labutím krkom, veľký zadný difúzor a špeciálne bočné zrkadlá. Model je tiež vybavený funkčnou, viditeľnou riadiacou nápravou, nezávislým zavesením a šesťvalcovým motorom typu boxer s pohyblivými piestami umiestnenými pred zadnou nápravou. V otváracej kabíne sa však nachádza obrazovka radaru, funkčný systém riadenia, hasiaci systém a dokonca aj mapa trate Laguna Seca vytlačená na dverách vodiča. Čierne lúčové ráfiky, realistické predné a zadné svetlá, autentické čiernobiele farby s červenými akcentmi a ozdobné nálepky dopĺňajú tento senzačný model LEGO Technic Porsche 911 RSR, ktorý je dokonalou dekoráciou pre váš domov alebo kanceláriu.

  • Replika auta Porsche 911 RSR s množstvom autentických detailov, ako je zadný spojler s labutím krkom, veľký zadný difúzor, aerodynamické bočné zrkadlá, čierne lúčové ráfiky a realistické svetlomety a zadné svetlá. Model má aj detailne prepracovanú kabínu, funkčnú, viditeľnú riadenú nápravu, nezávislé zavesenie a šesťvalcový motor typu boxer s pohyblivými piestami umiestnenými pred zadnou nápravou.
  • Tento zberateľský model auta má realistickú čiernobielu farebnú schému s červenými akcentmi a je dodávaný s nálepkami pre ďalšie detaily.
  • Otvorte dvere a uvidíte kabínu plnú realistických detailov, ako je obrazovka radaru, funkčný systém riadenia, hasiaci systém a dokonca aj mapa trate Laguna Seca vytlačená na dverách vodiča.
  • Šesťvalcový motor typu boxer má pohyblivé piesty.
  • Súprava pozostáva z 1 580 prvkov.
  • Stavanie tohto modelu LEGO® Technic je zábavné a obohacujúce.
  • Táto súprava ponúka zážitok zo stavania a hrania vhodný pre deti od 10 rokov.
  • Stavebnice LEGO® Technic obsahujú realistické pohyblivé mechanizmy, ktoré poskytujú prístupný úvod do sveta inžinierstva pre mladých staviteľov LEGO.
  • Porsche 911 RSR je 13 cm vysoké, 50 cm dlhé a 20 cm široké.

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole:

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole: