Španielska bábika Pepa 57 cm ASI 0286350

Kód: 12626584184
€115,25 / ks €96,04 bez DPH
3 dny
Môžeme doručiť do:
6.5.2024
Možnosti doručenia

Detailné informácie

Podrobný popis

Bábika Pepa 57 cm Asi 0286350

Blondínka 0286350 menom Pepa rozširuje zbierku španielskych bábik. Ide o autenticky reprodukované dievča s najmenšími detailmi. Bábika je pomerne veľká, keďže meria 57 cm . Oči bábiky v modrej farbe sú mimoriadne výrazné, vyzerajú ako skutočné, nezatvárajú sa. Rám očí zvýrazňujú dlhé mihalnice a jemný obrys obočia . Vysoké dievča má dlhé a husté vlasy s vlnitými strapcami. Vaša dcérka sa môže hrať na kaderníčku a vytvárať rôzne Pepie účesy alebo si púšťať vlasy a nosiť akékoľvek ozdoby do vlasov.

Pre svoju bezpečnosť je hračka vhodná pre deti od 3 rokov.

Je vyrobený z najkvalitnejších materiálov. Bábika bola do najmenších detailov reprodukovaná od skutočného dievčatka. Španielska značka Asi sa postarala o proporčné veľkosti a partie tela aj precízne črty tváre. Precízne zmapované tvary bábiky a detaily tváre určite potešia nejednu slečnu, ktorá sa rada doma hrá. Hlava, ruky od paží a nohy od stehien sú vyrobené z vinylu a trup je vyrobený z materiálu a vyplnený mäkkou podšívkou . Pohyblivé kĺby na kĺboch vám umožnia umiestniť bábiky do rôznych polôh, je však potrebné poznamenať, že španielska bábika sama nesedí , ale to nie je problém, pretože bábiku je možné umiestniť na základňu vozíka.

Pepa má na sebe modré kárované šaty s 3/4 rukávmi. Šaty sú v páse prestrihnuté, rukávy zakončené gumičkami, vďaka čomu ešte lepšie sadnú na ruky bábiky. Ďalšími prvkami dievčenského oblečenia bude nazúvacia čiapka a trubicový šál. Oba doplnky sú ružové a vyrobené z úpletu. Pepa má na nohách biele pančušky a dlhšie teplé topánky z úpletu. Počas hry si môže dievča vyzliecť všetko oblečenie a hrať sa s obliekaním bábiky.

Hračka je zabalená v elegantnej kartónovej škatuľke s originálnym logom značky Asia, a preto sa hodí ako jedinečný darček na špeciálne príležitosti. Takto vyrobená a zabalená bábika padne do oka nejednému zberateľovi či milovníkovi hry s bábikami.

Španielska značka Asi sa vyznačuje vysokou kvalitou materiálov, precíznym spracovaním výrobkov a vkusne vybranými outfitmi. Široká škála produktov vám umožní vybrať tú správnu bábiku pre vašu dcérku. V záujme našich detí splnila španielska spoločnosť všetky prísne bezpečnostné normy, o čom svedčia aj získané CE certifikáty . Bábiky sú celé vyrobené v Španielsku . Výrobca vynaložil maximálne úsilie, aby vášmu dieťatku poskytol nádherné a nezabudnuteľné spomienky po hre s bábikou.

Zahrnuté :

  • bábika vysoká 57 cm;
  • 3/4 kockované šaty;
  • nasúvacia čiapka;
  • komín;
  • biele pančuchové nohavice;
  • teplé topánky.

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole:

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole: