Schleich kone Emily a Luna Horse 42438

Kód: 12153948785
€45,65 / ks €38,04 bez DPH
3 dny
Môžeme doručiť do:
24.5.2024
Možnosti doručenia

Detailné informácie

Podrobný popis

Schleich MyjniaKoni Emily & Luna Horse 42438

Horse Club Horse Wash

Emily a Luna zo série Schleich Horse Club majú konečne vlastné autoumyvárne. Moderné jazdectvo je ich druhé meno, takže aj kúpalisko muselo spĺňať príslušné normy. Autoumyváreň má v hornej časti pripevnený sifón, ktorý umožňuje kontrolované a dôkladné umývanie koňa. Hák vám umožní zaistiť koňa tak, aby mohol stáť. Postava dievčatka je plne pohyblivá, takže môže stáť, sedieť aj jazdiť na koni. Má tiež odnímateľné telo a vlások, takže ho môžete nahradiť inými. Doplnky koňa sa perfektne hodia k figúrke koňa a sú odnímateľné. Sada obsahuje: figúrku Emily, holštajnskú kobylu, sedlo, uzdu s oťažami, ohlávku, autoumyváreň, zelené jablká, stojan na sedlo, čistiacu skrinku, purpurovú škrabku, sveter, vedierko a prilbu.

Kolekcia Horse Club

Séria Horse Club obsahuje pôsobivú kolekciu figúrok koní. Sortiment zvierat z celého sveta, doplnky a budovy. Kolekcia ďalej obsahuje: stajne, koterce, vozidlá, figúrky jazdcov, jazdecké doplnky, turnajové prvky, vybavenie stajní a krmivo pre zvieratá. Veľmi bohatá ponuka pre zberateľov, ktorí chcú rozšíriť svoju zbierku plemien koní.

Spoločnosť Schleich

Firma Schleich ponúka figúrky zvieratiek, dinosaurov, rytierov, škriatkov a iných rozprávkových postavičiek. Ich sortiment zahŕňa aj rôzne druhy príslušenstva: budovy, vozidlá, technická infraštruktúra a mnohé iné. Schleich figúrky určite zabezpečia skvelú zábavu na dlhé hodiny pre vaše dieťa. Precíznosť a zmysel pre detail sú hlavnými princípmi tejto spoločnosti. Starostlivo odliate a ručne maľované figúrky verne reprodukujú realistický vzhľad zvierat a iných postáv.

Všetky figúrky vznikajú v spolupráci s ľuďmi, ktorí dennodenne pracujú s deťmi, vrátane nich samotných. Prispôsobia sa každej malej rúčke. Sú netoxické, vzdelávacie a spĺňajú všetky bezpečnostné normy (CE), ktoré sú pre hračky pre deti povinné.

  • Séria :: Horse Club
  • Pohlavie: Dievčatá
  • Vek: 5+
  • Katalógový kód: 42438
  • Rozmery produktu: 20 x 16 x 16 cm
  • Rozmery balenia: 24,5 x 6,6 x 19 cm
  • Hmotnosť balíka: 1

4055744023095

Schleich 42438 Horse Wash Emily & Luna Horse Club

Schleich Horse Wash 42438 - Priatelia Emily a Luna si dopriali moderné umývanie koní. Nová verzia figúrok je plne pohyblivá.

Schleich

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole:

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole: