Schleich Hannah & Cayenne Horse Club 42539

Kód: 12153981355
€36,12 / ks €30,10 bez DPH
3 dny
Môžeme doručiť do:
13.5.2024
Možnosti doručenia

Detailné informácie

Podrobný popis

Schleich Hannah & Cayenne Horse Club 42539

Klub Hannah & Cayenne Horse Club

Ryšavá kovbojka a jej krásny hnedý kôň zo série Schleich Horse Club teraz v novej verzii figúrok. Hannah a jej žrebec Cayenne sú skutočnými hrdličkami, nekročia od seba. Červené stužky na chvoste a hrive dokonale ladia s dekorom a vláskami malej kovbojky. Nová verzia Friends umožňuje viac zábavy. Postava dievčatka je plne pohyblivá, takže môže stáť, sedieť aj jazdiť na koni. Má tiež odnímateľné telo a vlások, takže ho môžete nahradiť inými. Doplnky koňa sa perfektne hodia k figúrke koňa a sú odnímateľné. Hannah má na ruke červenú pásku, farbu jej jazdeckého klubu. Balenie obsahuje figúrku dievčaťa a koňa, jazdeckú prilbu, sedlo, uzdu s opratami a náramok.

Kolekcia Horse Club

Séria Horse Club obsahuje pôsobivú kolekciu figúrok koní. Sortiment zvierat z celého sveta, doplnky a budovy. Kolekcia ďalej obsahuje: stajne, koterce, vozidlá, figúrky jazdcov, jazdecké doplnky, turnajové prvky, vybavenie stajní a krmivo pre zvieratá. Veľmi bohatá ponuka pre zberateľov, ktorí chcú rozšíriť svoju zbierku plemien koní.

Spoločnosť Schleich

Firma Schleich ponúka figúrky zvieratiek, dinosaurov, rytierov, škriatkov a iných rozprávkových postavičiek. Ich sortiment zahŕňa aj rôzne druhy príslušenstva: budovy, vozidlá, technická infraštruktúra a mnohé iné. Schleich figúrky určite zabezpečia skvelú zábavu na dlhé hodiny pre vaše dieťa. Precíznosť a zmysel pre detail sú hlavnými princípmi tejto spoločnosti. Starostlivo odliate a ručne maľované figúrky verne reprodukujú realistický vzhľad zvierat a iných postáv.

Všetky figúrky vznikajú v spolupráci s ľuďmi, ktorí dennodenne pracujú s deťmi, vrátane nich samotných. Prispôsobia sa každej malej rúčke. Sú netoxické, vzdelávacie a spĺňajú všetky bezpečnostné normy (CE), ktoré sú pre hračky pre deti povinné.

  • Séria :: Horse Club
  • Pohlavie: Dievčatá
  • Vek: 5+
  • Katalógový kód: 42539
  • Rozmery produktu: 15,5 x 5 x 18 cm
  • Rozmery balenia: 15,1 x 7,9 x 18 cm
  • hmotnosť balenia: 0,5

4059433392707

Schleich 42539 Figúrka koňa Hannah & Cayenne Club Rider

Schleich Hannah & Cayenne 42539 - Cowgirl a jej statočný žrebec krásne reprezentujú svoj jazdecký klub. Nová verzia figúrok je plne pohyblivá.

Schleich

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole:

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole: