Schleich Andalusian Horse s prikrývkou 42431

Kód: 12521424572
€24,60 / ks €20,50 bez DPH
3 dny
Môžeme doručiť do:
13.5.2024
Možnosti doručenia

Detailné informácie

Podrobný popis

Schleich Andalúzsky kôň s dekou 42431

Figúrka andalúzskeho koňa

Veľmi pokojné, trpezlivé, jemné a inteligentné kone andalúzskeho plemena sú veľmi naviazané na človeka, sú ako stvorené na jazdenie v sedle. Toto je najznámejšie plemeno zo Španielska. Vďaka starostlivému spracovaniu a ručnej maľbe figúrka dokonale reprodukuje krásnu farbu tohto zvieratka.

Kolekcia Horse Club

Séria Horse Club obsahuje pôsobivú kolekciu figúrok koní. Sortiment zvierat z celého sveta, doplnky a budovy. Kolekcia ďalej obsahuje: stajne, koterce, vozidlá, figúrky jazdcov, jazdecké doplnky, turnajové prvky, vybavenie stajní a krmivo pre zvieratá. Veľmi bohatá ponuka pre zberateľov, ktorí chcú rozšíriť svoju zbierku plemien koní.

Spoločnosť Schleich

Firma Schleich ponúka figúrky zvieratiek, dinosaurov, rytierov, škriatkov a iných rozprávkových postavičiek. Ich sortiment zahŕňa aj rôzne druhy príslušenstva: budovy, vozidlá, technická infraštruktúra a mnohé iné. Schleich figúrky určite zabezpečia skvelú zábavu na dlhé hodiny pre vaše dieťa. Precíznosť a zmysel pre detail sú hlavnými princípmi tejto spoločnosti. Starostlivo odliate a ručne maľované figúrky verne reprodukujú realistický vzhľad zvierat a iných postáv.

Všetky figúrky vznikajú v spolupráci s ľuďmi, ktorí dennodenne pracujú s deťmi, vrátane nich samotných. Prispôsobia sa každej malej rúčke. Sú netoxické, vzdelávacie a spĺňajú všetky bezpečnostné normy (CE), ktoré sú pre hračky pre deti povinné.

  • Séria :: Horse Club
  • Pohlavie: Chlapci, Dievčatá
  • Vek: 5+
  • Katalógový kód: 42431
  • Hmotnosť: 0,3 kg
  • Rozmery balenia: 19 x 5,2 x 17,3 cm
  • Hmotnosť balenia: 0,1

4055744021817

Schleich 42431 Kôň andalúzskeho plemena s dekou

Figúrka koňa Schelich 42431 plemena Andalúza s dekou sa bude skvele hodiť do vašej zbierky figúrok od firmy Schleich . Postarajte sa o tohto krásneho koňa.

Schleich

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole:

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole: