Schleich Advent Calendar Horses 2022 - 98642

Kód: 12707975459
€47,92 / ks €39,93 bez DPH
3 dny
Môžeme doručiť do:
24.5.2024
Možnosti doručenia

Detailné informácie

Podrobný popis

Schleich - HORSE CLUB - model 98642

ADVENTNÝ KALENDÁR KORSE 2022

Nový adventný kalendár ukrýva za 24 dverami nádherné prekvapenia a skracuje tak čakanie na skvelú dovolenku!

Nový adventný kalendár ukrýva za 24 dverami nádherné prekvapenia a skracuje tak čakanie na skvelú dovolenku! Adventný kalendár obsahuje veľa figúrok koní a veľa doplnkov pre hodiny zábavy. Samozrejme, obsah sa dá úžasne skombinovať s farebným svetom konského klubu. Všetky figúrky Schleich® sú vytvorené s dôrazom na detail a sú synonymom hodnotnej vzdelávacej zábavy.

Výrobok je určený pre deti vo veku 3-8 rokov

Spoločnosť Schleich bola založená v roku 1935. od Friedricha Schleicha. V 60. rokoch 20. storočia firma začala vyrábať plastové figúrky známych a obľúbených postavičiek z rozprávok, ako sú: Šmolkovia či Mupeti a mnohé ďalšie. V 80. rokoch sa do ponuky dostali figúrky zvieratiek, ktoré deťom priblížili neobyčajný svet zvierat.

Na tvorbe figúrok Schleich sa aktívne podieľajú deti a pedagógovia. Vďaka tomu sú vhodné pre malé, detské ručičky a odovzdávajú edukačné posolstvo. Každá figúrka Schleich je vyrobená s maximálnym dôrazom na detail. Je ručne maľovaný - verne odráža skutočný vzhľad zvieraťa alebo postavy. Materiály, z ktorých sú figúrky Schleich vyrobené, boli vybrané a testované tak, aby spĺňali najvyššie bezpečnostné štandardy.

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole:

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole: