Rainbow High Shadow High Heather Grayson - 580782

Kód: 12298063702
€46,05 / ks €38,38 bez DPH
3 dny
Môžeme doručiť do:
10.5.2024
Možnosti doručenia

Detailné informácie

Podrobný popis

RAINBOW HIGH SHADOW HIGH - HEATHER GRAYSONOVÁ - 580782

Základné informácie

Rainbow High - Legenda hovorí, že niekde na konci dúhy je nádoba so zlatom... Pravda je však úplne iná, rozhodne vzrušujúcejšia! S veľkou citlivosťou ho môže objaviť len málokto, kto za dúhou nájde na jej konci farebnú módnu školu - Rainbow High, kde sa dievčatá učia prezentovať svoje farby tým najkrajším spôsobom!

O nejaký čas neskôr...

Dve školy. Dva svety. Nový priatelia. Noví súperi. Svet Rainbow High sa rozširuje o fantastických hrdinov Shadow High ! Teraz budú súťažiť študenti oboch škôl! Čo sa bude diať? Ako bude ich osud prepletený? Je čas vytvárať nové príbehy.

Neuveriteľne talentovaní študenti Shadow High už nechcú stáť v tieni Rainbow High. Sú to mladí a odvážni ľudia, ktorí chcú ukázať svoj talent celému svetu. Tento školský rok budú vládnuť odtiene sivej, bielej a čiernej! Zoznámte sa so všetkými hrdinami novej série, prežite úžasné dobrodružstvá zo série s fantastickými bábikami alebo vytvorte nové príbehy! Nech vyhrá ten lepší!

Heather Grayson - Heather Grayson sa môže zdať pokojné, romantické, trochu zastrašujúce a... no, celkovo šedé dievča. To sú však len zdanie! V skutočnosti je Heather milovaná a každý sa s ňou cíti dôležitý a oceňovaný. Vždy dobre poradí a rozjasní aj tú najsmutnejšiu tvár. Svoj názor vyjadruje odvážne, aj keď sa to iným nepáči. Mejkap a styling sú jej povolaním. Je to skvelá vizážistka. Zaujímavosťou je, že jej láska k make-upu sa vyvinula počas detstva, keď počas Halloweenu sledovala čiernobiele horory uhniezdené v náručí svojho starého otca. Nebojácna, vždy nasleduje svoje sny.

Zostavte si kolekciu 6 bábik Shadow High fashion: Natasha Zima, Heather Grayson, Ash Silverstone, Nicole Steel, Luna Madison a Shanelle Onyx.


Všetky módne bábiky sa predávajú samostatne.

galéria

Ďalšie informácie

  • Stav: Nové
  • Vek: Hračka je určená pre deti od 3 rokov.
  • Upozornenie: Nevhodné pre deti do 36 mesiacov. Malé časti.
  • Katalógové číslo : 580782

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole:

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole: