PlayMobil Wilttopia Núdzové štvorkoliek 71011

Kód: 12653845151
€38,57 / ks €32,14 bez DPH
3 dny
Môžeme doručiť do:
17.5.2024
Možnosti doručenia

Detailné informácie

Podrobný popis

Najnovšou prírodnou sériou „Wiltopia“ chce značka Playmobil rozvíjať rodinné povedomie a predovšetkým povedomie detí o ochrane životného prostredia a racionálnom využívaní jeho zdrojov s cieľom zachovať ich pre ďalšie generácie. Vďaka súpravám z tejto série sa téma ekológie rozoberá hrou pre deti čo najdostupnejším spôsobom. „Wiltopia“ predstavuje ekosystém dažďového pralesa v oblasti Amazonky, ktorého existencia je kľúčová pre celú planétu. Deti vďaka nej spoznávajú svet, kde si zvieratá a prírodu vážia a chránia. Figúrky zvieratiek v zberateľskom vreckovom formáte zaručujú skvelú zábavu a povzbudzujú deti k objavovaniu a objavovaniu exotického sveta. Séria je zameraná na ochranu životného prostredia a ohrozených druhov a hračky sú vyrobené z cca 80% recyklovaných materiálov, pričom ich obaly sú 100% recyklované.

Jedinečná rodina vedcov Palmer, ktorá spolu s tromi deťmi objavuje a spoznáva fascinujúce chránené oblasti sveta, sa stáva sprievodcom svetom prírody. Napríklad Amazonský dažďový prales! Som zvedavý, aké zvieratá tam uvidia...

Wiltopia Animal Rescue Quad 71011 . Záchranná akcia jaguára uviaznutého pod spadnutým stromom. Záchranná štvorkolka pre zvieratá s lanovým navijakom, ťažným hákom a prívesom. Sada obsahuje veľa veterinárnych doplnkov, obväzov a vedomostnú kartu "Jaguár" so zaujímavým zvukovým materiálom. Rozmery štvorkolky s prívesom: 26 x 7 x 7 cm (DxŠxV)

Počet dielikov: 59

Rozmery balenia: 19 x 34 x 9 cm

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole:

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole: