Lol prekvapenie OMG Queens Runway Diva Doll 579892

Kód: 12624038588
€34,26 / ks €28,55 bez DPH
3 dny
Môžeme doručiť do:
22.5.2024
Možnosti doručenia

Detailné informácie

Podrobný popis

LOL prekvapenie! OMG Queens - Runway Diva

Tu sú trendy bábiky LOL Surprise OMG Queens! Vedia, čo to znamená byť kráľovnami – svoj štýl hrdo prezentujú na móle, tanečnom parkete či na plese. Kráľovné tiež oslavujú ducha sesterstva tým, že sa navzájom podporujú. Je čas privítať Queen Runway Diva! Dievčatko rozbalí 20 prekvapení vrátane módnej bábiky LOL Surprise OMG Queens a módnych a kráľovských doplnkov. Štýl Runway Diva spája módu streetwear s nádherným glamom.

Bábika Runway Diva je plne pohyblivá, takže je pripravená vykročiť na dráhu a hrdo predviesť svoj vzhľad. Runway Diva je kráľovná módy, ktorá vyrastala v oblečení od špičkových návrhárov. Táto usilovná kráľovná si nielen navrhuje svoje oblečenie, ale ho aj predvádza na dráhe. Dievča môže obliecť Runway Diva do jej odvážneho oblečenia a pridať nejaké úžasné doplnky. Súprava LOL Surprise OMG Queens s bábikou s jemnými vlasmi, outfitom a množstvom detailných doplnkov je ako stvorená pre deti od 4 rokov, ktoré sa rady hrajú!

Balenie obsahuje: bábiku LOL Surprise OMG Queens Runway Diva, oblečenie, topánky, módne doplnky, kefu na vlasy, tašku na oblečenie, pozvánku, plagát, vešiak a stojan pre bábiku.

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole:

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole: