Lesný vodopád 41677

Kód: 11788146284
€17,74 / ks €14,78 bez DPH
3 dny
Môžeme doručiť do:
24.5.2024
Možnosti doručenia

Detailné informácie

Podrobný popis

Lesný vodopád 41677

Rozmery: 141 x 122 x 61 mm

Výrobca: Lego

Vek: 5+

EAN: 5702016916515


Malí milovníci prírody sa teraz môžu venovať svojej vášni bez toho, aby opustili domov, so súpravou LEGO® Friends Lesný vodopád (41677), ktorá ich bude inšpirovať k objavovaniu tajomstiev lesa.


Dobrodružstvá na každom kroku!


Táto lesná hračka má scénu s vodopádom a LEGO Friends postavičky Andreu a Oliviu. Nechýbajú ani zaujímavé detaily, ako napríklad marshmallow na paličke a oheň, takže deti môžu hrať roly a vymýšľať príbehy – o prieskumníkoch, ktorí nájdu drahokam ukrytý za pohyblivým vodopádom. Model nie je veľký, takže ho netreba rozoberať a môže byť vždy pripravený na hranie.


Celý svet priateľov


Ukážte malým staviteľom svet mesta Heartlake, kde sa môžu venovať svojim záujmom v spoločnosti priateľov. Súpravy LEGO Friends sú nabité realistickými detailmi, ktoré upútajú predstavivosť a neodolateľnými roztomilými zvieratkami.


  • Hľadáte kreatívny LEGO® Friends darček pre dieťa s vášňou pre prírodu? Súprava Lesný vodopád (41677) bude dokonalá, pretože bude deti inšpirovať k hre pri objavovaní tajomstiev prírody.

  • Obsahuje LEGO® Friends minifigúrky-bábiky Andreu a Oliviu, figúrku veveričky, skúter, táborák, penovú palicu, riečny most a lesný vodopád.

  • Deti sa môžu zabaviť objavovaním lesa na kolobežke, kŕmiť gaštanovú veveričku v jej borovicovej chalúpke, pozorovať divé tvory ďalekohľadom a objaviť drahokam ukrytý za vodopádom.

  • Fantastický darček pre milovníkov prírody vo veku od 5 rokov, ktorý im umožní venovať sa svojej vášni aj doma. Je to ideálny darček k narodeninám, sviatkom a iným príležitostiam.

  • Táto lesná súprava je 7 cm vysoká, 16 cm široká a 7 cm hlboká, takže sa ľahko zmestí na policu a je vždy po ruke.

  • Súčasťou je odklápací prvok, aby ste sa k vodopádu ľahko dostali.

  • Súpravy Heartlake City umožňujú deťom preskúmať význam priateľstva s kamarátmi, ktorých poznajú, a zažiť nekonečné dobrodružstvá v prostredí, ktoré je známe z každodenného života.

  • Táto súprava je ideálna pre deti, ktoré majú rady dobrodružné hračky. Medzi ďalšie sady LEGO® Friends tohto typu patrí Lesná chata (41679), Lesný karavan a plachetnica (41681) a Lesné jazdecké centrum (41683).

  • Populárne LEGO® hračky spĺňajú prísne priemyselné štandardy, takže sú konzistentné, kompatibilné a ľahko sa spájajú a rozkladajú – a tak je to už od roku 1958.

  • Nové LEGO® súpravy sú testované všetkými možnými spôsobmi, aby sa zaistilo, že spĺňajú prísne globálne bezpečnostné normy.


Pozrite si film a uvidíte, aké zaujímavé prvky táto sada obsahuje

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole:

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole: