Ikony Harry Potter Rokfort - vydanie KO 76391

Kód: 11870707620
€215,56 / ks €179,63 bez DPH
3 dny
Môžeme doručiť do:
7.5.2024
Možnosti doručenia

Detailné informácie

Podrobný popis

Vezmite prosím na vedomie:

Stav: Žiadna originálna krabica, Pošlite produkty s návodom na použitie všetkého príslušenstva. Tieto bloky budú s papierovým návodom na použitie, nebojte sa, pomôže vám to zložiť.

❥ (^ _-) OBJEDNAJTE TERAZ A DÁME AJ HARRYHO POTTERA FAWKES DUMBLEDORE PHENIX (na obrázku)

HARRY POTTER bloky

Rokfortské ikony - zberateľská edícia

KATALÓGOVÉ ČÍSLO: 76391

LINE: HARRY POTTER

POLOŽKY: 3010

VEK: 18+

Tento veľkolepý model je poctou Harrymu Potterovi a čarodejníckemu svetu čarodejníckych detailov. Obsahuje Harryho prútik a okuliare, Ronovu čokoládovú žabu, Hermionin podnos s 5 fľašami elixírov a magickými ingredienciami (vrátane elixíru Mnoholikého džúsu, Tekutého šťastia a Gillies) ), Toma Riddleov denník, zlatá zlatonka a školská šatka (prispôsobiteľná tak, aby ladila s farbami každého z Rokfortských ™ domov). Sadu magických predmetov dopĺňa sova Hedviga™, ktorá drží netrpezlivo očakávaný list s pozvánkou do Rokfortu. Tento fascinujúci model obsahuje aj 3 exkluzívne zlaté minifigúrky - Albusa Dumbledora ™, Minervu McGonagall ™ a Rubeusa Hagrida ™ - a výstavný stojan s dekoratívnou plaketou k 20. výročiu série LEGO Harry Potter.

Obsahuje ikonické predmety: Harryho prútik a okuliare, tácku na elixíry, denník Toma Riddlea, zlatú pochodeň, Rokfortskú ™ šatku, Hedvigu ™ sovu s listom o prijatí a ďalšie.

Súčasťou sú aj 3 exkluzívne minifigúrky na výročie - Albus Dumbledore ™, Minerva McGonagall ™ a Rubeus Hagrid ™ - a displej s policou na tabuľu k 20. výročiu zbierky Harryho Pottera.

Tento výhodný dizajn dokonale odbúrava stres – nič nie je príjemnejšie ako postupná premena 3010 kociek na krásny svet Harryho Pottera v plnej veľkosti.

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole:

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole: