Dúha vysoké dvojčatá Naomi Veronica Storm 585879

Kód: 12649964941
€86,50 / ks €72,08 bez DPH
3 dny
Môžeme doručiť do:
3.5.2024
Možnosti doručenia

Detailné informácie

Podrobný popis

MGA

DÚHOVÝ VYSOKÝ TIEŇ

ORIGINÁLNA STAVBA OD MGA

BALENIE DVOJČAT - DVOJČATÁ

BÁBIKY NAOMI A VERONIKA BÚRKY S DOPLNKAMI

585879

TV REKLAMA

HIT ROKA

ŠKOLSKÁ SÚŤAŽ: Súťaž na Shadow High & Rainbow High je divoká a legendárna. A Shadow High má svoju vlastnú sadu Dvojičiek. Predstavujeme vám sestry Storm - Naomi a Veronicu. Ovládajú pristávacie dráhy a chodby na Tieňovej vysokej. Oblečené v elegantných, klzkých, fialových a čiernych outfitoch sú pripravené otriasť chodbami.

SKVELÉ VLASTNOSTI: Každá bábika má jedinečný dizajn a je oblečená vo fialových a čiernych odtieňoch od hlavy po päty. Dvojčatá majú vo svojej móde nádherné detailné rysy, krásne kučeravé viacfarebné vlasy, dlhé skutočné mihalnice, sklenené oči a výrazné nechty. Okrem toho, v súlade so svojou postavou v animovanom seriáli Rainbow High, Veronica neustále vyfukuje žuvačku z úst. Pozbieraj dúhu všetkých skvelých bábik Shadow High.

ZHODUJTE A ZMIEŠAJTE MÓDU: Naomi má na sebe kožušinovú bundu s hladkým vzorom a cvočkami, ladiacu dúhovú blúzku a sukňu, čižmy po kolená, cvoky a jedinečné doplnky. Veronika má oblečené tvídové fialovo-čierne sako s rukávmi, čipkovaný a umelý top, tvídovú a flitrovú sukňu, kovové podkolienky, vysoké opätky, kabelku s očkami a výrazné doplnky. Táto súprava poskytne deťom nekonečnú zábavu a nápadité rozprávanie.

KREATÍVNE TERAZ: Na Shadow High, elitnej umeleckej škole, majú všetci študenti zameranie školy, ktoré je uvedené na obale a v animovanom seriáli. Naomi sa rada kontroluje, takže umelecké smerovanie bolo pre ňu prirodzené – vytvára svety a celkovú estetiku. Veronica je fotografka a rada zachytáva svety, ktoré vytvára jej sestra.

KOLEKCIA DARČEKOVÉ BALENIE: Táto špeciálna edícia obsahuje Shadow High Twins v charakteristickom dúhovo sivom odtieni. Skvelé na vystavenie alebo prezentáciu.

POSTAVTE JU NA STOJAN PRE BÁBIKA: Dvojčatá sú plne kĺbové a pohyblivé, ich ruky a nohy sa ohýbajú na mnohých miestach, čo uľahčuje ich usporiadanie do mnohých očarujúcich póz na priloženom stojane pre každú bábiku.

ČO JE OBSAHOVANÉ: 2 módne bábiky, dva kompletné outfity pre bábiky (bundičky, topy, sukne, ponožky atď.), dva páry topánok pre bábiky, 2 stojany pre bábiky. A doplnky pre bábiky vrátane 2 jedinečných tašiek pre bábiky, 2 párov rôznych náušníc Shadow High, vlasových doplnkov a ďalších.

PRO TIP – UMÝVAJTE SI VLÁSKY, ABY STE ODLIŠLI STYLINGOVÝ GÉL: Keď bábiku prvýkrát vybalíte, môžete jej vlásky dôkladne umyť, aby ste odstránili stylingový gél a vlasy nechali úplne vyschnúť. Potom sú jej vlasy pripravené na česanie.

OBĽÚBENÁ KOLEKCIA: pozbieraj všetky bábiky Shadow High Fashion: Natasha Zima, Heather Grayson, Ash Silverstone, Nicole Steel, Luna Madison, Shanelle Onyx, Naomi a Veronica Storm. Všetky módne bábiky sa predávajú samostatne.

Rozmery balenia: 35,5x31,5x12cm.

Vek od 6 rokov.

SPOLOČNOSŤ ORIGINÁLNYCH HRAČIEK:

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole:

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole: