Disney Castle bloky 71040

Kód: 12726452066
€221,96 / ks €184,97 bez DPH
3 dny
Môžeme doručiť do:
7.5.2024
Možnosti doručenia

Detailné informácie

Podrobný popis

Vezmite prosím na vedomie:

Stav: Žiadna originálna krabica, Pošlite produkty s návodom na použitie všetkého príslušenstva. Tieto bloky budú s papierovým návodom na použitie, nebojte sa, pomôže vám to zložiť.

Limitovaná edícia 10 krabičiek!!!!!!!!

Postavte si doma čarovný Disney svet s týmto zámkom. Tento veľmi detailný model obsahuje viac ako 4 000 dielikov pre nekonečné stavanie a zábavu s rôznymi témami a funkciami Disney. Dôkladne zrekonštruovaná fasáda a vežička sú replikou slávneho hradu Popolušky v rezorte Walt Disney World®. Každá dostupná miestnosť v zámku má špeciálne funkcie inšpirované najznámejšími animovanými filmami Disney pre nekonečnú zábavu s priloženými minifigúrkami: Mickey Mouse, Minnie Mouse, Donald Duck, Daisy, Little Clank a ďalšie postavičky z vašej zbierky.

Obsahuje 5 minifigúrok: Mickey Mouse v smokingu, Minnie Mouse v červených šatách, Káčer Donald v klasickom oblečení, Daisy v ružových šatách, levanduľové čižmy a mašľu, navyše parochňu, sukňu, krídla a prútik Tinkerbell.

Disney Castle má jedinečnú fasádu vrátane kamenných mostov, hodín, širokých vchodov, zdobených balkónov, vežičiek a štvorposchodovej hlavnej veže, ako aj päťposchodovej hlavnej veže so zlatými vežami. Miestnosti hradu a veže majú charakter a prvky Dinsey.

Na prvom poschodí hlavnej budovy sa nachádza hala s veľkými oblúkmi, mozaikovými podlahami, zdobenými lustrami, súpravami brnení, nástennými štítmi, hodinami, podlahovými vázami so zostaviteľnými kvetmi, čarovnými kobercami a zlatými lampami.

Izby na druhom poschodí hlavnej budovy sú vybavené tmavomodrými závesmi, záclonovými tyčami, zostaviteľnými ozdobnými ružami a svietnikmi a sklenenými vitrínami.

Miestnosť na treťom poschodí hlavnej budovy má truhlicu s knihami kúziel, mop a vedro a má prístup do miestnosti na druhom poschodí vo veži.

Spálňa na štvrtom poschodí hlavného domu má posteľ s mnohými detailmi vrátane zdobeného pozláteného čela.

V kuchyni na prvom poschodí veže je veľká pec z červených tehál, jedálenský stôl, zostaviteľné tekvice a metly, kuchynské náčinie ako hrnce a panvice a jedlo.

V miestnosti na druhom poschodí veže je kolovrat, ktorý vedie do miestnosti na treťom poschodí hlavnej budovy.

Izba na treťom poschodí veže obsahuje truhlicu so štetcami, nožnicami a prameňom čiernych vlasov a balkón s 2 odpaľovačmi ohňostrojov.

Izba na štvrtom poschodí veže obsahuje zlaté zrkadlo, červené jablká a sklenenú vázu.

Miestnosti na piatom poschodí veže majú okenné lavice a oblúkové okná.

Súčasťou sú aj 2 žabky a zlatá korunka.

Časť strechy bola odstránená a odhalili sklenené papuče a rozprávku s potlačeným krytom.

Zapnite ohňostroj a užite si kúzlo!

Kombinuj obleky s inými minifigúrkami a zaži nekonečné dobrodružstvá.

Táto súprava poskytuje stavanie a zábavu primeranú veku pre deti od 16 rokov.

Sada obsahuje viac ako 4000 kociek.

Disney zámok je 74 cm vysoký, 48 cm široký a 31 cm hlboký.

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole:

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole: