Detské ihrisko pre psy pre psov 41396

Kód: 11543270715
€18,09 / ks €15,08 bez DPH
3 dny
Môžeme doručiť do:
24.5.2024
Možnosti doručenia

Detailné informácie

Podrobný popis

Pozor, kartónové krabice sú poškodené

LEGO FRIENDS Ihrisko pre šteniatko 41396

Batoľatá sa budú baviť hraním úlohy LEGO® Friends Mii, ktorá sa stará o rozkošné figúrky psíkov Cookie a Coco v súprave Šteniatka na ihrisko (41396). Toto je najlepší tip na darček pre milovníkov zvierat od 4 rokov. Obsahuje šmýkačku, skateboard a otočný kolotoč pre LEGO figúrky psíkov, plus množstvo ďalších zábavných doplnkov na podporu nápaditej hry. Zoznámte sa so sériou 4+ Model so psíkmi zo série 4+ zaujímavým spôsobom naučí predškolákov a batoľatá stavať z LEGO kociek. LEGO šmýkačka obsahuje štartovaciu dosku pre jednoduché stavanie. Súprava obsahuje jasné návody na stavanie a hranie, ktoré pomôžu aj úplným nováčikom postaviť si modely sami a získať istotu. Instructions PLUS Funkcia Instructions PLUS je k dispozícii v bezplatnej aplikácii LEGO Life a pridáva na rozmanitosti hrania s detskou súpravou hračiek pre psov. Ide o digitálne, interaktívne návody na stavanie, ktoré vám umožnia zväčšiť a otočiť výsledný LEGO model, čím sa deťom uľahčí hra. Toto je najlepší spôsob stavania!

  • Darujte svojim deťom farebnú súpravu ihriska pre šteniatka (41396), aby ste im predstavili zábavné stavanie z LEGO® kociek a starostlivosť o zvieratká. Obsahuje šmýkačku pre psov so štartovacou kockou pre jednoduché stavanie.
  • Nekonečná zábava s minibábikou Miou a jej psami Cookie a Coco v mestskom parku Heartlake pre hodiny zábavy. Šteniatka sa môžu šmýkať po šmýkačke na LEGO® skateboarde alebo sa točiť na kolotoči.
  • Kreatívne hranie je spestrené doplnkami, ako sú Miine slnečné okuliare, kefka, miska, sušienka pre psíka, dve kostice a dve mašle pre figúrky psíkov. Model je možné ľahko kombinovať s inými LEGO stavebnicami, aby bola zábava ešte zábavnejšia.
  • Ľahko zostaviteľné modely, Mia z televízneho seriálu LEGO® Friends, rozkošní LEGO domáci miláčikovia a 57 dielikov v súprave robia z tohto modelu skvelý darček k narodeninám alebo Vianociam alebo ako prekvapenie pre deti od 4 rokov (najmä pre milovníkov psov). .
  • Šmykľavka pre psa meria cez 11 cm na výšku, 9 cm na dĺžku a 5 cm na šírku, takže ju možno ľahko zbaliť do tašky alebo batohu s ďalšími hracími súpravami a doplnkami, s ktorými sa deti môžu hrať. kdekoľvek.
  • Výrobok nevyžaduje batérie! Detská predstavivosť je hnacou silou tejto štartovacej súpravy LEGO®. Vďaka tomu sa najmenší naučia aranžovať príbehy pri kreatívnej hre s LEGO figúrkami psíkov.
  • Vďaka intuitívnym pokynom Instructions PLUS v aplikácii LEGO® Life je stavanie tejto sady hračiek pre psa ešte zábavnejšie. Dokonca aj najmladší stavitelia môžu zväčšovať, otáčať a vizualizovať model, ktorý zostavujú v skutočnosti.
  • Súpravy LEGO® 4+ obsahujú štartovacie kocky, ktoré uľahčujú stavanie a zvyšujú sebavedomie detí. Je to skvelý tip na darček a zavedie dieťa do sveta rôznych LEGO sérií, obľúbených filmov, televíznych seriálov a každodenných hrdinov.

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole:

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole: