Bruder Rýpadlo-nakladač JCB 4CX 02428

Kód: 12335914438
€35,81 / ks €29,84 bez DPH
3 dny
Môžeme doručiť do:
10.5.2024
Možnosti doručenia

Detailné informácie

Podrobný popis

Rýpadlo-nakladač JCB 4CX je ďalším strojom z konštrukčnej série Bruder, ktorý prekvapí mnohými funkciami ukrytými v nenápadnom kryte stroja. Hračka sa určite bude páčiť nezbedníkom, ktorí majú 3 roky a nemajú toto stavebné vozidlo Bruder. Rýpadlo-nakladač bol vyrobený v mierke 1:16 podľa skutočného stroja. Dokonca aj jej farby sú rovnaké. Zahrajte si stavebné alebo štrkové scény a zároveň sa zabávajte.

Vozidlo má off-roadové odpruženie , ktoré uľahčuje jazdu po nerovnom teréne. Hračka bude fungovať pri hre na dvore alebo pri jazde cez prekážku, pretože odpruženie nepláva.

V prednej časti stroja je plne funkčné pohyblivé rameno predného nakladača , ktoré možno zdvihnúť a spustiť. Rameno aj samotný drapák sú zdvihnuté, aby naše dieťa mohlo ľahko hrabať a prepravovať piesok. Ak chceme rameno ponechať v danej polohe, je možné ho uzamknúť.

V zadnej časti vozidla je zdvíhacie a spúšťacie rameno rýpadla s pohyblivou lyžicou . Ak chceme, aby hračka zaberala menej miesta na poličke, je možné rameno stroja zložiť. To vám uľahčí a umožní vám zostať v bezpečí pri cestovaní po cestách so zvýšenou premávkou.

Stroj má otočné sedadlo operátora na posúvanie vykopaného piesku alebo začatie hĺbenia druhej jamy na opačnej strane bez zbytočného pohybu stroja. Obsluha stroja tiež vidí, čo sa deje na druhej strane, a môže bezpečne manévrovať s druhým ramenom bez toho, aby spôsobilo nebezpečenstvo. Volant je namontovaný, otáča sa tak, aby sa dieťa cítilo ako skutočný strojník.

Pri ramene rýpadla sú výsuvné podpery , ktoré stabilizujú celú konštrukciu a chránia stroj pred prevrátením. Vyhrabávanie pokladov z piesku či kopanie dier na stavbu je pre naše dieťa skutočnou zábavou, ktorá ho vezme do víru zábavy na mnoho hodín.

Stroj je vybavený gumenými, mäkkými pneumatikami s profilovaným dezénom , takže ho môžete používať doma aj vonku. Hračka spája bezpečnosť so zábavou a podnecuje predstavivosť našich detí. Hra s pohyblivými časťami učí dieťa robiť rozhodnutia a ich účinky.

v skratke:

  • zdvíhacie rameno čelného nakladača s možnosťou zablokovania;
  • pohyblivá lyžica čelného nakladača s možnosťou blokovania;
  • 360-stupňové otočné sedadlo v kabíne operátora;
  • pohyblivý volant;
  • sklopné a posuvné rameno rýpadla (v zadnej časti vozidla);
  • pohyblivé rameno a lyžica rýpadla (zadné rameno);
  • výsuvné podpery;
  • odpruženie v teréne;
  • gumené, mäkké pneumatiky s profilovaným behúňom;

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole:

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole: