Super Zings Things 10 Series Rescue Truck 19757

Kód: 12697681027
€82,51 / ks €68,76 bez DPH
3 dny
Môžeme doručiť do:
16.5.2024
Možnosti doručenia

Detailné informácie

Podrobný popis

Magic Box Toys - Super Zings - Super Things - Séria 10 - Záchranná sila - ZÁCHRANNÝ NÁKLADNÝ VOZIDLO + POSTAVA - 19757

SUPER ZINGS je séria zberateľských figúrok, ktoré milujú deti na celom svete. Hlavnými postavami sú predmety každodennej potreby, ktoré boli oživené tým, že im dali ľudské vlastnosti. Každá postava má svoju vlastnú osobnosť, mimoriadny charakter a mimoriadne talenty a vášne. Figúrky Super Zings vynikajú tým, že im bol pridelený titul Superhrdinovia alebo Superzloduchovia. Superschopnosti im umožňujú zažiť nezabudnuteľné dobrodružstvá a o tom, či je daná postava dobrý alebo zlý človek, svedčí farba očí – bytosti s bielymi očami budú pozitívne a tie so žltými negatívnymi.

Slávna séria pokračuje novinkou - SUPER VECI. Objavte, čo môžu ponúknuť ďalšie jedinečné postavy!

Desiata séria Super Zings, vytvorená pod názvom Super Things , sú postavy, ktoré sú vylepšené, jedinečné a neskutočne žiadané všetkými malými zberateľmi. Najnovšia sada obsahuje fantastický záchranársky kamión, ktorý vás prekvapí niekoľkými prekvapeniami. Vozidlo sa skladá z niekoľkých menších strojov, vrátane lietajúceho stroja a speedster-motocykla . Záchranný kamión je ladený do modrej, červenej a žltej farby, v prednej časti vozidla je lyžica rýpadla, v jej zadnej časti môžeme vidieť dlhé rameno a na jej konci odpaľovacie zariadenie. Súčasťou sady bola aj exkluzívna figúrka Kazoom Kid s názvom Highway Star. Figúrka môže byť umiestnená v priesvitnom kokpite alebo v energetickej kapsule. Vozidlo má navyše svetelné a zvukové funkcie , vďaka ktorým bude zábava ešte zábavnejšia! S takým úžasným strojom bude každá výzva maličkosťou! Vyrazte do boja vyzbrojení týmto jedinečným vozidlom a bavte sa.

Sada obsahuje:

- vozidlo - 1 položka,

- figúrka - 1 ks.

Hračky Magic Box - Super Zings - Super Things - Séria 10 - Záchranná sila - ZÁCHRANNÝ NÁKLADNÝ VOZIDLO + POSTAVA - ďalšie informácie:

  • Vek dieťaťa: 3+
  • Výrobca: Magic Box Toys
  • Séria: Super veci
  • Kód produktu: 19757
  • Rozmery balenia: 40,5 cm x 25,5 cm x 16 cm

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole:

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole: