L.O.L. Prekvapenie OMG Winter Chill Big Wig 570264

Kód: 12673392974
€35,78 / ks €29,82 bez DPH
3 dny
Môžeme doručiť do:
24.5.2024
Možnosti doručenia

Detailné informácie

Podrobný popis

LOL Surprise OMG Winter Chill Veľká parochňa 570264

LOL Surprise OMG Winter Chill Veľká parochňa 570264

Počuli ste už o novom, zimnom LOL Surprise OMG Winter Chill ?! Tieto cool a super trendy bábiky vám úplne otočia hlavu! Módne, odvážne, bláznivé, väčšie sestry slávnych bábik LOL Surprise sa objavili v chladnej, zimnej verzii. A tentoraz im robia spoločnosť aj ich malé sestričky. LOL Surprise OMG nenechá nikoho ľahostajne prejsť okolo. Majú skvelé outfity a módne doplnky zabalené v škatuľkách a ich úplne nádherne upravené účesy a líčenie potešia farbami a originalitou. Ste pripravení na takú dávku prekvapení s LOL Surprise OMG Winter Chill? Potom sa s nami vydajte na dobrodružstvo na snehu!

LOL Surprise OMG Winter Chill je zábava objavovať s „módnou“ bábikou a zberateľskou bábikou LOL Surprise. Krásne darčekové balenie bolo skonštruované tak, aby dievčatá v každej fáze vybaľovania nových prekvapení pocítili vzrušenie z objavovania až 25 rôznych prvkov súpravy. Pestrofarebný box má podobu šatne - šatne a chladiacej časti, ktorá dokonale korešponduje s témou série, no zároveň vám umožňuje používať ju aj pri zábave. V jednej časti škatuľky je ukrytá bábika OMG a v druhej jej malá sestrička. Priehľadné okná odhaľujú tak trochu tajomstvo obsahu. Medzi prekvapenia patria doplnky na styling bábiky, od cool oblečenia až po rôzne doplnky ako klobúk, okuliare, topánky. Celok vám umožní vytvoriť jedinečný a originálny zimný styling. Pretože bábiky LOL Surprise OMG sú presne také - jedinečné a originálne!

Obsah a vlastnosti setu :

  • Obal, ktorý sa zmení na šatník - šatňu alebo oddychovú zónu
  • 25 rôznych prekvapení - doplnky (oblečenie, topánky, čiapka, okuliare, kefa, stojan na bábiky, krabice atď.)
  • Módna bábika - LOL Surprise OMG Zimná diskotéka - Veľká parochňa (tip: ruky bábiky možno odobrať, aby sa bábika ľahšie prebaľovala)
  • Bábika LOL Surprise - Madame Queen

Parametre

  • Vekové rozpätie: Od 3 rokov
  • Rozmery: cca 23 cm (výška bábiky)
  • Rozmery balenia: 31 x 32 x 8 cm
  • Hmotnosť (kg): 0,9

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole:

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole: