Bruder MAN TGA s návesom a šmykom riadeným nakladačom 02776

Kód: 12356428602
€79,89 / ks €66,58 bez DPH
3 dny
Môžeme doručiť do:
16.5.2024
Možnosti doručenia

Detailné informácie

Podrobný popis

So súpravou MAN TGA s prívesom a mini nakladačom preveziete akékoľvek vozidlo a žiadna práca ani v náročných podmienkach nie je problém. Nákladné auto s nízkym podvozkom je užitočné pri riešení náročných prepravných úloh, ako je preprava veľkých stavebných strojov medzi stavbami. MAN TGA bol reprodukovaný v mierke 1:16 podľa skutočného vozidla, ktoré sa nachádza v každodennom živote. Vozidlo do najmenších detailov pripomína originál aj farbou. Hračka je vyrobená s dokonalou presnosťou a samotná konštrukcia je veľmi pevná. Súprava Bruder je určená pre deti od 3 rokov . Balenie obsahuje dve vozidlá: nákladné auto MAN TGA s návesom a mini rýpadlo-nakladač JCB 4CX.

Nákladné auto MAN má trojnápravové odpruženie , ktoré chráni silne zaťažené a dokonca aj preťažené autá. Namontovaný záves zvýši nosnosť a bezpečnosť prepravovaných stavebných vozidiel. Kabína vodiča v aute sa nakláňa tak , aby dieťa zvedavé na svet videlo vzhľad motora stroja ukrytého pod prívesom. Interiér auta bol vyrezávaný ako skutočný stroj. Hra s pohyblivými prvkami je pre naše dieťa skutočnou zábavou, ktorá ho vezme do víru zábavy na mnoho hodín.

Pri nakladaní nakladača na plošinu podvalníka musia byť nakladacie rampy spustené. Ak potrebujete väčší nákladný priestor, môžete odstrániť dve bočné klapky (sivé bočnice) a potom nebude problém prevoz širšieho vozidla. Dodatočne je možné prepravovaný stroj zabezpečiť proti poškodeniu a proti jazde vpred a vzad na návese pomocou tyčí , ktoré sú súčasťou súpravy. Stačí ich upevniť pod kolesá prepravovaného nákladu. Podvalníkový náves je tiež možné odpojiť od nákladného auta a postaviť ho sám. Stačí zdvihnúť stabilizačnú nohu , ktorá sa nachádza na spodnej strane stroja na začiatku zníženého podvozku.

Bager JCB 4CX zo sady má off-roadové odpruženie , ktoré uľahčuje jazdu po nerovnom teréne. Preto bude hračka dobre fungovať pri hre na dvore alebo pri jazde cez prekážku. V prednej časti stroja je plne funkčné pohyblivé rameno predného nakladača , ktoré možno zdvihnúť a spustiť. Rameno aj samotný drapák sú zdvihnuté, aby naše dieťa mohlo ľahko hrabať a prepravovať piesok. Vzadu je však zdvihnuté a spustené rameno bagra s pohyblivou lyžicou . Ak chceme, aby hračka zaberala menej miesta na poličke, je možné rameno stroja zložiť.

Stroj má otočné sedadlo operátora na posúvanie vykopaného piesku bez zbytočného pohybu stroja alebo na začatie hĺbenia druhého otvoru na opačnej strane. Obsluha stroja tiež vidí, čo sa deje na druhej strane, a môže bezpečne manévrovať s druhým ramenom bez toho, aby spôsobilo nebezpečenstvo. Volant je namontovaný, otáča sa tak , aby sa dieťa cítilo ako skutočný strojník. Pri ramene rýpadla sú výsuvné podpery , ktoré stabilizujú celú konštrukciu a chránia stroj pred prevrátením. Vyhrabávanie pokladov z piesku či kopanie dier na stavbu je pre naše dieťa skutočnou zábavou, ktorá ho vezme do víru zábavy na mnoho hodín.

Celá sada má gumené mäkké pneumatiky s profilovaným dezénom , takže ju využijete doma aj vonku. Hračka spája bezpečnosť so zábavou a podnecuje predstavivosť našich detí. Hra s pohyblivými časťami učí dieťa robiť rozhodnutia a ich účinky.

MAN TGA s prívesom a šmykom riadeným nakladačom je možné dodatočne vybaviť svetelným a zvukovým modulom . Modul je potrebné zakúpiť samostatne, nie je súčasťou sady. Modul je možné namontovať na strechu kabíny nákladného auta na určené miesto. Osvetlenie alebo zvuk počas jazdy rozlíši vozidlo na ceste, aby ostatní užívatelia mohli byť opatrnejší.

MAN TGA v skratke:

  • sklopná kabína vodiča;
  • odnímateľný podvalníkový náves;
  • dva lúče blokujúce prepravované vozidlo;
  • znížené podpery návesu;
  • odnímateľné bočné klapky návesu;
  • sklopné a spustené rampy;
  • gumené, mäkké pneumatiky s profilovaným behúňom;

Rýpadlo na prvý pohľad:

  • zdvíhacie rameno čelného nakladača s možnosťou zablokovania;
  • pohyblivá lyžica čelného nakladača s možnosťou blokovania;
  • 360-stupňové otočné sedadlo v kabíne operátora;
  • pohyblivý volant;
  • sklopné a posuvné rameno rýpadla (v zadnej časti vozidla);
  • pohyblivé rameno a lyžica rýpadla (zadné rameno);
  • výsuvné stabilizačné podpery;
  • odpruženie v teréne;
  • gumené, mäkké pneumatiky s profilovaným behúňom;

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole:

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole: