Robot Ozobot Ozobot Bit 2,0 OZB-11820

Kód: 12409215853
€309,18 / ks €257,65 bez DPH
3 dny
Môžeme doručiť do:
8.4.2024
Možnosti doručenia

Detailné informácie

Podrobný popis

Popis produktu

  • Rozvíjať kreativitu a logické myslenie
  • Kvalitné a odolné spracovanie
  • Programovanie pomocou editora OzoBlockly
  • Vlastná inteligencia založená na náhodne generovaných rozhodnutiach
  • 5 senzorov nepretržite detegujúcich trasu a dekódovanie
  • Kompatibilné s iOS a Android
  • Sada 96 hlavolamov

Predstavujeme Ozobot BIT

Či už ste skúsený inžinier alebo dieťa, Ozobot urobí, čo chcete. Jednoduchý a intuitívny, no vysoko programovateľný a konfigurovateľný Ozobot je skvelou alternatívou k bežným hračkám!

Obľúbený a oceňovaný KApi a CES Minibot je späť vo verzii 2.0! Revolučnou výhodou tohto malého robota s veľkými možnosťami je rýchle a jednoduché programovanie pomocou intuitívneho editora OzoBlockly, ktorý si otvoríte v akomkoľvek webovom prehliadači. Vezmite pár fixiek, papier a nakreslite Ozobotovu dráhu plnú križovatiek, odbočiek a príkazov – ozokódov. Dajte Ozobot BIT 2.0. na obrazovke tabletu a naprogramujte si choreografie na svoje obľúbené skladby alebo si zahrajte stolové hry s priateľmi.

Ozobot BIT je interaktívna hračka, ktorá rozvíja kreativitu a logické myslenie. Zároveň je to skvelá učebná pomôcka, otvárajúca najkratšiu a najjednoduchšiu cestu k skutočnému programovaniu a robotike.

Postav cestu pre ozobota

Skladanie puzzle veľmi zapája obe hemisféry mozgu, rozvíja presnosť, precvičuje jemnú motoriku, a tým rozvíja efektivitu prstov. Ak k tomu pripočítame učenie programovania robotov, vznikne výborná edukačná pomôcka, ktorá pomáha nielen pri učení logického myslenia, uvádza do sveta algoritmov, ale aj dokonale trénuje pamäť a koncentráciu pozornosti. Puzzle navyše uvoľňujú kreativitu a priestorovú predstavivosť detí, ktoré si môžu vytvárať vlastné trate, pretekať proti sebe na pretekárskych dráhach, meniť priebeh trasy, aby získali viac bodov alebo sa rýchlejšie dostali do cieľa atď.

Základná sada obsahuje hádanky s rôznymi funkciami (priamky, zákruty, zákruty, pauzy atď.).

Puzzle obsahuje 96 častí:

2 x štart

2 x koniec trasy

4 x príkaz „jazda pomaly“.

4 x príkaz "turbo".

2 x príkaz "tornádo / rotácia".

4 x príkaz "pauza (3 sekundy)"

6 x príkaz "choď rovno"

6 x príkaz "odbočiť doľava".

6 x príkaz "odbočte doprava".

4 x príkaz "otoč sa späť"

24 x rovná čiara

14 x otočenie

12 x T križovatka

6 x priesečník X

Reč farieb – ozokódy a ich inteligencia

Ozobot používa na komunikáciu jedinečný farebný jazyk založený na rôznych odtieňoch zelenej, modrej a červenej. Každá farba je pre Ozobota iná objednávka – takzvaný ozokode. Môžete meniť rýchlosť, smer, farbu a intenzitu integrovaného LED blesku. Ozobota môžete nechať točiť ako tornádo alebo tancovať dozadu. Ozobot okamžite začne sledovať pomocou svetelných senzorov, aby sledoval trať ako vlak. Nakreslite na čiaru priesečník a Ozobot pochopí, ktorým smerom sa vydať.

Aplikácia OzoBlockly!

OzoBlockly je veľmi ľahko použiteľný editor založený na Google Blockly. Teraz zvládnu programovanie aj mladší žiaci základných škôl. Jeho veľkou výhodou je vizuálna prehľadnosť a intuitívnosť. Jednotlivé príkazy sa skladajú z rébusu typu drag-and-drop, takže nesúrodé príkazy jednoducho nevadia. Tento systém zároveň umožňuje objednávať veľa príkazov súčasne a logicky ich kombinovať. Okrem toho môžete vždy skontrolovať, ako váš kód vyzerá v javascripte, skutočnom programovacom jazyku. OzoBlockly predstavuje úplný prelom vo výučbe programovania a rozvoja logického myslenia.

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole:

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole: