Priemerná sada stôp Brio pre expanziu 16 EL. 33402

Kód: 11778296846
€37,30 / ks €31,08 bez DPH
3 dny
Môžeme doručiť do:
26.4.2024
Možnosti doručenia

Detailné informácie

Podrobný popis

BRIO STREDNÁ TRAŤOVÁ SADA PRE ROZŠÍRENIE 16 ELEMENTOV. 33402

Stalo sa to niekedy? Áno, samozrejme. Zistíte, že nemôžete dokončiť rozloženie drevenej dráhy, niečo vám chýba a potrebujete ďalšie kúsky, aby ste to spravili. Predĺžte si zábavu! Použite týchto 16 dodatočných koľajníc na predĺženie a predĺženie Brio Railway podľa vlastného uváženia a zažite ešte väčšie dobrodružstvá. Všetky dráhy a doplnkové prvky Brio sú prispôsobené rozšíreniu systému, sú kompatibilné aj s drevenými dráhami iných výrobcov. Doplnkové prvky vám umožnia vytvárať nové, zaujímavé trasy pre vlaky a lokomotívy, takže zábava s vašimi obľúbenými vláčikmi je nekonečná.

Ostatné súpravy sa predávajú samostatne.

Sada 16 prvkov:

  • 4x rovná dlhá trať,
  • 2x rovná stredná trať,
  • 2x krátka rovná trať,
  • 2x dlhá otočka
  • 2x krátka mašlička,
  • 2x výhybka,
  • 2x krátky odkaz

Vek : 3+

Rozmery balenia: 24,5 x 14,5 x 7,5 cm

Brio je značka s históriou, ktorá už dlhé roky vytvára vysokokvalitné produkty pre rodiny s malými deťmi. Výrobky majú deťom prinášať radosť, pomáhať im rozvíjať sa, ale aj aktívne sa podieľať na vytváraní veselých spomienok na detstvo.

Hra s vláčikmi a dopravnými prostriedkami Brio pomáha dieťaťu spoznávať a chápať svet, v ktorom žije, rozvíjať fantáziu, tvorivé myslenie a manuálne zručnosti.

Hračka má certifikát FSC, ktorý zaručuje, že získavaním dreva na výrobu spoločnosť BRIO zachováva životaschopnosť lesov a ich prírodných zdrojov.

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole:

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole: