L.O.L. Prekvapte Big Pets D.J. K.9 57706

Kód: 11586577004
€35,74 / ks €29,78 bez DPH
3 dny
Môžeme doručiť do:
25.4.2024
Možnosti doručenia

Detailné informácie

Podrobný popis

PET LOL Big Pets DJ K9 BIG MALE 577706

LOL Surprise Big Pets DJ K.9. s príslušenstvom je sada zo série Eye Spy, v balení, s ktorým sa budete môcť hrať. Vnútri je veľké domáce zviera a 3 malí psi. Nasaďte si špionážne okuliare a hľadajte stopy.

Ale nie! Bábiky LOL Surprise boli na prísne tajnej misii, keď sa ich miláčik stratil! Rozbaľte 15 prekvapení s LOL Surprise Big Pet DJ K.9. vrátane prepravného košíka s 2 zvieratkami a 1 detskou visačkou alebo vešiakom na jedlo vo vnútri.

čo nájdeš?

Navyše nájdite v sérii Eye Spy prekvapivé stopy, ktoré im pomôžu nájsť ich miláčika! NÁKUP SMIECHU. Prekvapenie! Veľké domáce zvieratá majú vo vnútri veľa prekvapení a zahŕňajú príslušenstvo na prenášanie a zdieľanie pre vás! Nasaďte si špionážne okuliare Eye Spy, aby ste našli kódy a odomkli prekvapenia, a potom ich zdieľajte so svojím veľkým maznáčikom! A jej náhrdelník sa pre vás stane náramkom!

V cene:

1 kocka prianí, 1 vtipná kocka, 1 rozprávkové srdce, 1 odhalenie dieťaťa. DJ K9 možno nosiť ako batoh alebo použiť ako prasiatko. Sada obsahuje aj puzdro na kabelku z ružového zlata. Zbierajte ich všetky!

Hľadaj Hop Hop, DJ K.9. a Neon Kitty na dokončenie zbierky. Od MGA Entertainment výrobcovia bábik LOL Surprise, hračiek a hracích setov pre dievčatá a chlapcov, bábik Rainbow High fashion, bábiky Na Na Na Surprise, Little Tikes, bábiky Poopsie Slime Surprise a mnohých ďalších obľúbených značiek. Zberateľská bábika s doplnkami pre bábiky je skvelým narodeninovým darčekom pre deti alebo darčekom na každú príležitosť.

  • Séria: - Big Pet
  • Pohlavie: - chlapci, dievčatá
  • Vek dieťaťa: - 5 rokov +
  • Katalógový kód: - 577706
  • Hmotnosť [kg]: - 0,95
  • Výrobca - MGA

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole:

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole: