Garážový servis brodí 50460

Kód: 10193844587
€34,20 / ks €28,50 bez DPH
3 dny
Môžeme doručiť do:
25.4.2024
Možnosti doručenia

Detailné informácie

Podrobný popis

Služba Garáž Wader

Kód produktu: wader 50460 (novinka - nová verzia wader 50400)

Garage Service zo série Garage je vysnívaná hračka pre každého automobilového fanúšika. Moderná, realisticky riešená garáž je vybavená výťahom, ktorý prepravuje autá na jednej z troch úrovní, rampou, umývačkou áut, rozdeľovačom paliva, autoservisom, množstvom dekorácií a 2 autami. Veľkou výhodou je farebná, ľahká a ľahko inštalovateľná konštrukcia.

Hra so Servisom zo série Garáž podnecuje fantáziu a tvorivé myslenie, podporuje motorický rozvoj dieťaťa, manuálne zručnosti, presnosť pohybov a koordináciu oko-ruka, učí logickému mysleniu a priestorovej orientácii. Farebné prvky umožňujú naučiť sa a upevniť si názvy základných farieb. Počas zábavy sa naše dieťa učí pravidlá cestnej premávky. Hračku je možné kombinovať s vozidlami zo série Kid Cars 3D, Kid Cars, Kid Cars Sport a "Friends on the Move".

Všetky prvky sú vyrobené z kvalitného, pre deti bezpečného a odolného materiálu, vďaka ktorému si všetky časti trasy zachovajú svoj tvar a farbu po mnoho rokov. Sada je zabalená v estetickej krabičke, ideálna ako darček.

Technický popis

  • zostavu tvoria viacfarebné, jednoducho inštalovateľné prvky, ktoré vytvárajú poschodovú garáž s výškou 36 cm a vonkajšou vstupnou trasou do garáže s dĺžkou 3 m
  • sada obsahuje: výťah prepravujúci autá na akúkoľvek úroveň, rampu, umývačku áut, rozdeľovač paliva, autoservis, množstvo dekorácií, 2 autá a nálepky
  • ľahko zostaviteľná konštrukcia
  • hračka umožňuje vytvoriť veľa herných scenárov
  • všetko vyrobené z kvalitného, pre deti bezpečného a odolného materiálu
  • vhodné pre deti 3+
  • sada je zabalená v estetickej krabičke, ideálna ako darček
  • rozmery 15 x 39,5 x 59 cm

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole:

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole: